Ben je op zoek naar een coach of een Mediator?

Coaching

Sta je op een kruispunt in het leven en vind je het moeilijk om een bepaalde keuze te maken? Of misschien wil je helderheid krijgen over wat je voelt, is er sprake van een relatie-conflict, weet je niet goed hoe je met andermans emoties om moet gaan of zoek je meer balans. In deze situaties kan ik je hulp bieden om de helderheid te krijgen die je zoekt. Maar ook wanneer je een probleem of ervaring hebt waar jouw omgeving niet goed mee om kan gaan. Coaching gebruik je als je merkt dat je niet vooruit komt zoals je dat zou willen.

Volledig jezelf kunnen zijn en kunnen uitspreken, daarmee bouwen we verder. Ik bied je persoonlijk begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. We steken daarbij de armen uit de mouwen en gaan vooral praktisch te werk, zodat je vanuit jezelf een passende oplossing kunt vinden. We maken hierbij gebruik van (een passende selectie van) processen en methoden die hun oorsprong vinden in het Verbindend Communiceren, NLP, Schaduwwerk, Voice Dialogue en Neuro Stress Release.

Mediation

Mediation (bemiddeling) ziet alle bij een conflict betrokken partijen als gelijkwaardig en geeft aan niemand, noch aan welke zienswijze ook, de voorkeur. In het bemiddelingsproces worden partijen geholpen om een gezamenlijke oplossing te vinden. Dit begint met het verkennen van de feiten. Als mediator heb ik daarin een actieve rol en help ik partijen beter met elkaar te communiceren. De transformatie die hierdoor ontstaat schept voor alle partijen nieuwe inzichten en mogelijkheden. Als mediator bied ik onpartijdige begeleiding en ondersteuning bij het komen tot een bevredigend resultaat.

Bemiddeling vindt in Utrecht of Nieuwegein plaats (geen extra reiskosten) of op een neutrale locatie in de omgeving van betrokken partijen.

Ook e-coaching en mediation via Skype, Zoom, MS Teams of FaceTime mogelijk.

Voor een gratis gesprek om te kijken of ik iets voor je kan betekenen, kun je met mij per telefoon of email contact opnemen.

Intervisie

Ik ben erkend intervisor en gespreksbegeleider voor de vFAS en NOvA en gebruik diverse intervisiemethoden. Ik geef intervisie vanuit het perspectief van Geweldloze Communicatie en Verbindende Communicatie. Zo verbind ik de theorie van verbindende communicatie met de praktijk. Samen we verkennen we de mogelijkheden door anders naar situaties te kijken en door verbindende communicatie tot nieuwe oplossingen te komen. Wilt je meer weten of van mijn diensten gebruik maken, neem dan contact met mij op via tel. 06-21227351 of per email: mail@govertvanginkel.nl

Intervisie is ook via Skype, Zoom, MS Teams of FaceTime mogelijk.

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*

   

  Inspiratie

  Schrijf je in voor de ‘Verbindend Communiceren Inspiratienieuwsbrief’

  In-company training en
  geaccrediteerde bedrijfstrainingen

  Voor bedrijven biedt Govert interne training op maat. Govert geeft ook geaccrediteerde (bedrijfs)trainingen voor mediators, tolken en andere professionals.

  ontdek de mogelijkheden op www.bridgingspaces.nl

  Govert van Ginkel werkt o.a. voor de volgende bedrijven:

  • ING
  • SNS
  • P&O Ferries
  • Statoil
  • NVNF
  • WBV Hoek van Holland
  • Welzijn Divers
  • Bellissima
  • GGD
  • Arcus College
  • Brandweer