Een overzicht van referenties die klanten hebben gegeven
Jeroen Hoogendoorn
Ervaren Docent Biologie bij Cals College Nieuwegein

“Mijn mogelijkheden om mijzelf verbaal te uiten zijn door de training vergroot. Ik heb er vocabulaire bij! Ik heb tijdens de training ook geleerd hoe we elkaars behoeften kunnen koppelen om van daaruit samen stappen te ondernemen om elkaar te voorzien in de eigen behoefte. Ik kan dit zowel op mijn werk als thuis gebruiken. Ik heb nu een beter beeld van wat er aan de hand is waardoor het makkelijker is om tot oplossingen te komen die voor iedereen goed werken. Govert is vakinhoudelijk competent, heeft een helder vocabulaire en voorziet in de behoefte van de groep en het individu, is rustgevend en vertrouwenwekkend. De wijze waarop hij inspeelt op mijn wereld maakt het direct toepasbaar in mijn werk en privéleven.”

Saskia Brull
Ambulant Objectleider bij Hago Zorg B.V.

“Van hoe ik met de training begon tot nu heb ik een hele positieve ontwikkeling doorgemaakt.  Ik ben ook mijzelf steeds meer gaan waarderen en voel mij comfortabeler in gesprekken. Je gaat zien hoeveel positieve inbreng je kunt hebben op wat er om je heen gebeurt. Tijdens deze training ontwikkel je jezelf als mens en wordt je op professionele wijze begeleidt tot een hoger bewustzijn.”

Sandra Kleinheerenbrink
Adviseur Proactie at Veiligheidsregio Zuidoost-Brabant

“De training heb ik ervaren als een aanvulling op mijn leven zowel in werk als prive. Iedere trainingsdag was ik weer geboeid door de informative die voorbij kwam. Waar ik veel van heb geleerd is het oefenen van feedback geven en het herhalen van de modellen uit de eerdere trainingen . Het is voor mij een meerwaarde in de dagelijkse wijze van communicatie en ik heb er veel van opgestoken”

Eric Souren

“Ik heb Govert leren kennen als een eersteklas trainer met uitstekende prestaties op het gebied van presentatie, facilitering, één op één, communicatie, expertise, interpersoonlijk, assertiviteit en teamwork.
Zijn manier om de principes van geweldloze communicatie te delen, inspireert mij en zijn manier om activiteiten te beheren, bijdragen op te wekken en te leren helpen mij om een dieper begrip van anderen en mezelf te ontwikkelen. De training versterkte mijn vaardigheden in efficiënt contact maken met anderen, betekenis in gesprekken te verdiepen en effectief conflicten te voorkomen en beheren.

Ik ben heel blij met de nieuwe kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan. Met het ‘heden’ van begrip en het verbinden van mensen in de diepte, zou ik het aan alle lagen van de samenleving aanbevelen; aan professionals om hun vaardigheden en expertise te verbreden om het gezins- en sociale leven te verrijken.”

Inspiratie

Schrijf je in voor de ‘Verbindend Communiceren Inspiratienieuwsbrief’

In-company training en
geaccrediteerde bedrijfstrainingen

Voor bedrijven biedt Govert interne training op maat. Govert geeft ook geaccrediteerde (bedrijfs)trainingen voor mediators, tolken en andere professionals.

ontdek de mogelijkheden op www.bridgingspaces.nl

Govert van Ginkel werkt o.a. voor de volgende bedrijven:

 • ING
 • SNS
 • P&O Ferries
 • Statoil
 • NVNF
 • WBV Hoek van Holland
 • Welzijn Divers
 • Bellissima
 • GGD
 • Arcus College
 • Brandweer