Met Verbindend Communiceren ben je in staat in elke relatie het beste uit jezelf en de ander te halen. Het helpt je evenwichtig en zelfverzekerd in je werk en privéleven te staan. Tijdens de introductieavond krijg je een voorproefje van hoe dit werkt.
« Ga terug naar trainingsaanbod

Ben je geïnteresseerd in Verbindend Communiceren maar weet je nog niet goed of het voor jou genoeg kan betekenen? Kom dan gerust naar de Introductieavond!

De introductieavond is een mini-training van 2 uur. Hier zal je ervaren wat Verbindend Communiceren inhoudt en of het bij jou past. Mogelijk helpt het je ook een betere keuze te kunnen maken tussen de verschillende trainingen en workshops, persoonlijke coaching, mediation of intervisie. Je zult merken dat je met meer energie en inspiratie naar huis gaat.

Govert heeft mij tijdens de introductie erg geïnspireerd en in korte tijd bruikbare inzichten gegeven over verbindend communiceren in het algemeen en over mijn eigen rol daarin. –Irene Buijing

Deze Introductieavond is voor iedereen die geïnteresseerd is in Verbindend Communiceren, geïnspireerd wil raken door de mogelijkheden om te groeien en overweegt een training of workshop te volgen.

De intro avond heeft mij gebracht wat ik gehoopt had. Ik was met veel positieve energie gekomen en ben met nog veel meer positieve energie naar huis gegaan. Ik ben zeer nieuwsgierig geworden en kijk uit naar de training. – Saskia Grooten

De introductie-avond wordt een paar keer per jaar gegeven en duurt van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Je kunt kiezen uit de volgende startdata en locaties:

Deze introductietraining (2-uur) krijg je gratis. Ik vraag je alleen een bijdrage in de onkosten van deze avond als je voor de eerste keer deelneemt. Je betaalt daarom eenmalig 12,50 euro en neemt daarbij gratis nog iemand mee.

Na deze introductie weet je meer over Verbindend Communiceren en wat het voor jou kan betekenen.

Direct al tijdens de introductieavond had ik het gevoel dat er een kwartje viel; ik voelde me geraakt doordat het leek alsof het over mezelf ging in de voorbeelden . Het smaakte direct naar meer. Govert heeft het vermogen deelnemers op hun gemak te stellen en een open en aangename sfeer te creëren. – Lidi van Thuijl

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*