Met Verbindend Communiceren leer je het beste uit jezelf en uit relaties te halen. Het zorgt dat je evenwichtig en met een zelfverzekerd gevoel in je werk en privéleven staat. De training bestaat uit drie delen die elkaar opvolgen.
« Ga terug naar trainingsaanbod

Deel 1: Fundament

Over de training ‘Verbindend Communiceren 1’

Een vruchtbaar gesprek voeren met je leidinggevende, niet steeds in dezelfde ruzie met je vader belanden, liefdevol praten met je partner over elkaars ergernissen. Verbindende Communicatie kan je heel goed helpen bij dit soort situaties in verschillende relaties. Het geeft je inzicht en handvatten die je overal kunt inzetten.

Hoe dit werkt leer je in de training Verbindend Communiceren. In het eerste deel, het Fundament, leer je waar Verbindende Communicatie echt om draait. Het is op de eerste plaats gericht op het eigen maken van de theorie, zodat je die later spontaan kunt gaan toepassen. Het toepassen van de theorie wordt geoefend in energieke en uitdagende opdrachten.

Aan het eind van deze training weet je meer over:

 • Gedragspatronen en waarneming
 • Welke overtuigingen jou beïnvloeden
 • Je gevoelens en waar deze op wijzen
 • Het inzetten van empathie
 • Behoefte achter de boodschap
 • Zonder oordeel en actief luisteren
 • Hoe je opgedane kennis kunt toepassen en oefenen

“De training is voor mij een absolute eye-opener en ik vond het fantastisch. Ik zou het iedereen willen aanraden.” – Sheila Tabben

Individuele training

Deze training is ook beschikbaar als individuele training. Klik hier voor meer info.

Voor wie

Deel 1 van de training Verbindend Communiceren is bedoeld voor iedereen die zich de basis van Verbindend Communiceren eigen wil maken. Deelname vraagt een open houding en veel inzet in persoonlijke ontwikkeling. Daarbij maakt het niet uit wat voor communicatieve vaardigheden of ervaring je al in huis hebt.

“Deze training is mij goed bevallen en geeft mij meer inzicht in mijzelf, mijn gevoelens en behoeften, en hoe belangrijk die eigenlijk zijn.” – Doréén Haszing

Data

Verbindend Communiceren VC I is een 4- daagse training. Elke trainingsdag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur. Deze training wordt een aantal keer per jaar gegeven. Bij inschrijven geef je aan welke startdatum je kiest.

Je kunt kiezen uit volgende startdata en locaties:

Investering

Voor deze (deel-)training betaal je €545,-. Daarvoor krijg je verdeeld over 4 dagen (effectieve tijdsbelasting 6 uur p.d.)  uitgebreide kennis, inzicht en waardevolle oefening in het verbindend communiceren. Met de handleiding die je meekrijgt kun je alles later nog een keer voor jezelf terughalen. Aan het eind hiervan wordt een certificaat van deelname uitgereikt (VC I = Vaardigheidscertificaat I). Heb je bij je inschrijving PE-punten (permanente educatie) aangevraagd dan wordt dit voor jou aan de betreffende organisatie doorgegeven.  

Deze training is vrijgesteld van BTW. Betaling in termijnen is mogelijk. Hiervoor wordt €30,- administratiekosten in rekening gebracht. Wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan een e-mail via onderstaand contactformulier en vermeld daarbij de naam van de training en de gewenste startdatum.

“Ik ben heel tevreden met de training en het heeft mij concrete, duidelijke en bruikbare handvaten gegeven. Ik heb het als een zeer leerrijke , interessante training ervaren die voor mij zeker de moeite waard is.” – Maria Vlayen, België

Betaling via werkgever

Wil je de betaling via je werkgever regelen? Stuur mij dan een bericht (via onderstaand contactvenster) met de naam van de training/workshop, de gewenste startdatum, de naam van je werkgever en het bedrijf en het eventuele referentienummer dat je werkgever nodig heeft. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een factuur.

Accreditatie & PE-punten

Mediators kunnen meer informatie vinden over het PE-programma door te klikken op de training Mediator I .

Tolken en vertalers: Het Bureau BTV heeft de basistraining verbindend communiceren aangemerkt als PE-activiteit. Aan tolken en vertalers die ingeschreven staan bij het Register Beëdigde Tolken en Vertalers worden 22 PE-punten in de categorie A t/m D toegekend voor de deelname aan deze training .

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*