Wil je meer leven in de brouwerij? Eindelijk wat anders dan moeizame of saaie gesprekken? Geen situaties meer waarbij het lijkt alsof iedereen langs elkaar heen leeft? Dat kan!
« Ga terug naar trainingsaanbod

Altijd een goed gesprek

Over deze workshop

Soms heb je het gevoel min of meer ‘tot elkaar veroordeeld’ te zijn. Op een verjaardag zit je bijvoorbeeld naast een vage kennis, of op je werk wacht je met collega’s bij de printer of het koffiezetapparaat. Of erger: je hebt thuis het gevoel dat jij en je partner elkaar niet veel meer te vertellen hebben.

Ondanks dat je de ander op z’n minst best aardig vindt, heb je helemaal geen zin om te praten. De reden: je hebt geen idee (meer) waar je het over moet hebben. Eigenlijk ook best lastig: een gesprek beginnen en interessant houden. Een gesprek over het weer slaat al snel dood. Maar waar moet je dan wel beginnen?

In deze workshop oefen je met het vinden van interessante onderwerpen. Je leert hoe je vervolgens snel vertrouwen opbouwt en het gesprek op een prettige manier op gang kan houden. Daarmee zal het je vaker lukken om een echt goed gesprek te voeren en zo de band met je gesprekspartner te verbeteren.

“Zeer leerzame training. Het leert je anders te kijken en te denken op alle gebieden zowel zakelijk als privé. Ik ben ‘gegroeid’! Dank!” – Rob van Dijk

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar handvatten om betere gesprekken te kunnen voeren en initiëren, meer verbinding te ervaren en weer plezier met elkaar te hebben.

Data

Deze workshop wordt op verschillende data gegeven. Bij inschrijven geef je aan welke datum je kiest.
Je kunt momenteel kiezen uit de volgende data:

Investering

Voor deze workshop betaal je €165,-. Daarvoor krijg je gedurende een hele dag (effectieve tijdsbelasting 6 uur) uitgebreide kennis, inzicht en waardevolle oefeningen. Aan het eind van de workshop weet je hoe je altijd een goed gesprek kan hebben. Een verzorgde lunch is bij de prijs ingegrepen.

Deze workshop is vrijgesteld van BTW.

Met de handleiding die je meekrijgt kun je alles later nog een keer voor jezelf terughalen.

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*