Boosheid is een bijzondere emotie waar weinig mensen goed raad mee weten. In deze workshop leer je je omgaan met boosheid van jezelf en anderen.
« Ga terug naar trainingsaanbod

Beter Boos

Over deze workshop

Iedereen is wel eens boos. De één sneller dan de ander. Sommigen verbergen het, bij anderen is er geen twijfel mogelijk. Vaak word je overvallen door je eigen of andermans boosheid. Het is dan moeilijk om snel te bedenken hoe je het beste kunt reageren. Toch kun je leren beter om te gaan met boze reacties. Zo sta je zelfverzekerd in je relaties.

Achter elke boosheid zit betekenis, dus beter boos dan niks (laten) weten. In deze workshop leer je hoe je positief kunt omgaan met boosheid, door je eigen boosheid en die van anderen te leren begrijpen.

Deze creatieve en actieve workshop is een samenstelling van theorie, een demonstratie, oefening en samenwerking. Je krijgt instrumenten aangereikt en doet inspiratie op.

“Door de workshop heb ik meer inzicht gekregen in conflictmijdend gedrag versus mijn eigen behoeften negeren. Ik zie nu meer mogelijkheid om zaken in mijn leven te benoemen en “uit elkaar” te trekken. De workshop is zonder zweverigheid en de trainer is “to the point”/ concreet.” – Christel

Voor wie

Als je het moeilijk vindt om je boosheid op een goede manier te uiten of wanneer je beter wilt leren reageren op andermans boosheid. Dit kan gelden voor verschillende situaties en relaties; op het werk, thuis, met je partner, je kinderen of met de buren en ga zo maar door. Deze workshop zorgt voor verlichting bij donkere buien.

“Je leert de oorzaak van boosheid herkennen (een onvervulde behoefte). Je leert dit op een constructieve manier verwoorden (ook de ander is oké maar we begrijpen elkaar even niet). Je leert stekelige opmerkingen van een ander als een handgranaat zien die je wel of niet oppakt (heerlijk als je het niet doet). Ik word er minder onzeker door (doe ik het wel goed verdwijnt). Vrijer en nieuwsgieriger. Ik zou het iedereen gunnen om op deze manier verrijkt te worden.” – Marianne

Data

Deze workshop wordt op verschillende data gegeven. Bij inschrijven geef je aan welke datum je kiest.
Je kunt kiezen uit volgende data:

Momenteel zijn er nog geen data bekend. Neem contact op om op de hoogte gehouden te worden.

Investering

Voor deze workshop betaal je €165,-. Daarvoor krijg je gedurende een hele dag (effectieve tijdsbelasting 6 uur) uitgebreide kennis, inzicht en waardevolle oefeningen. Aan het eind van de workshop kan je beter omgaan met boosheid en sta je zekerder in relaties. Een verzorgde lunch is bij de prijs ingegrepen.

Met de handleiding die je meekrijgt kun je alles later nog een keer voor jezelf terughalen.

Deze workshop is vrijgesteld van BTW.

“Ik kijk nu zo anders tegen boosheid aan dat ik mij niet gauw meer van mijn stuk zal laten brengen. Geweldig hoe je iets dat zo negatief lijkt weer positief kunt maken.” – Ben van Meerdonk

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*