1 dag live of online in 4 dagdelen interactieve basis training: Verbindend Communiceren

Krijg meer grip op je communicatie en leer beter verbinding maken met anderen en jezelf

Start zondag 4 oktober – 19:00 tot 21:00 – online Via Zoom
Start zondag 1 november – 10:00 tot 12:00 – online Via Zoom
Start zondag 29 november – 10:00 tot 12:00 – online Via Zoom

Prijs: €165,00 €75,00 p.p!

Live zaterdag 7 november 10:00 tot 17:00 uur Nieuwegein
Prijs: €165,00 p.p incl lunch.

Ik meld me aan »

Online! Govert van Ginkel geeft nu ook online de interactieve 1-daagse basistraining verspreid over 4 dagdelen, t.w. op 4, 11, 18 en 25 oktober van 19-21 uur en 1, 8, 15 en 22 november van 10-12 uur, en 29 november, 6, 13 en 20 december van 10-12 uur.
Live
 en met in achtneming van eventuele Corona veiligheids/hygienische maatregelen kun je ook in 1 dag deelnemen aan de basistraining Verbindend Communiceren. Dit kan op zaterdag 29 november 2020 van 10-17 uur. Je leert de basisprincipes van Verbindend Communiceren en hoe je beter – en met meer resultaat – verbinding kunt maken met anderen en jezelf.

Wat is Verbindend Communiceren?

Je zult het waarschijnlijk herkennen: hoe goed je je best ook doet, de manier waarop je communiceert geeft niet altijd de gewenste uitkomst, hoe goed de intenties van beide gesprekspartners ook kunnen zijn. De reden is vaak simpel: maar weinig mensen hebben van nature effectief leren communiceren. Hierdoor kunnen de dingen die we over en weer doen en zeggen, voor veel onnodige verwarring, misverstanden en irritatie zorgen.

Verbindend communiceren is hiervoor de oplossing. Het leert je bij de feiten te blijven en de behoeften van jezelf en je gesprekspartner te begrijpen. Leren luisteren naar wat de ander bedoelt naast wat er wordt gezegd is nog een hele kunst. De helderheid die je krijgt als je begrijpt wat er in de ander en jezelf omgaat helpt je om betere keuzen te maken.

Verbindend Communiceren stelt je in staat om:

 • Effectiever te communiceren
 • Verbinding te maken met jezelf en anderen
 • Andere mensen beter te begrijpen
 • Naar elkaar te blijven luisteren
 • Bij de feiten te blijven
 • Minder te oordelen
 • Grenzen te verkennen en aan te geven
 • Om te gaan met boosheid en verdriet
 • Beter je doel te bereiken

Voor wie?

Tijdens de 1-daagse basistraining Verbindend Communiceren laat Govert je de theorie achter Verbindend Communiceren zien en de wijze waarop je dit in de praktijk kunt toepassen. We beginnen dan met het verkennen van onze gevoelens en behoeften in specifieke situaties. Aan de hand van oefeningen en ga je samen met anderen in de Zoom ‘breakout rooms’ aan de slag om beter onder woorden te brengen wat je bezig houdt en wat je graag tegen anderen zou willen zeggen. Je wilt toch immers ook dat wat je werkelijk wilt zeggen ook goed overkomt? Dit vraagt oefening en je zult merken dat je aan het eind van deze dag voor jezelf al veel meer duidelijkheid hebt dan daarvoor. Spelvormen houden het luchtig en brengen ook wat humor in de dag waardoor je zult merken dat de tijd snel gaat die dag.

Aanmelden voor deze training »

Over de trainer

De training wordt gegeven door Govert van Ginkel. Hij heeft ruime ervaring als trainer in Verbindend Communiceren en is daarnaast coach, mediator en intervisor. “Mensen leren bij mij hoe je een unieke positieve invloed uitoefent op je eigen situatie en omgeving: ontdek je persoonlijke waarden, leer deze kennen en leef er naar. Voor mij zijn dat authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid.”

Reacties van deelnemers

Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers aan eerdere trainingen.

De training heeft mij gebracht wat ik gehoopt had. Ik was met veel positieve energie gekomen en ben met nog veel meer positieve energie naar huis gegaan. – Saskia Grooten

Direct al tijdens de training had ik het gevoel dat er een kwartje viel; ik voelde me geraakt doordat het leek alsof het over mezelf ging in de voorbeelden . Het smaakte direct naar meer. Govert heeft het vermogen deelnemers op hun gemak te stellen en een open en aangename sfeer te creëren. – Lidi van Thuijl

Govert heeft mij tijdens de training erg geïnspireerd en in korte tijd bruikbare inzichten gegeven over verbindend communiceren in het algemeen en over mijn eigen rol daarin. – Irene Buijing

 

Praktische info

Zoom: 4, 11, 18 en 25 oktober 2020 – van 19:00 tot 21:00 uur
Zoom: 1, 8, 15 en 22 november 2020 – van 10:00 tot 12:00 uur
Zoom: 29 november, 6, 13 en 20 december 2020 – van 10:00 tot 12:00 uur

Prijs: €165,00 €75,00 p.p!

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de introductietraining. Binnen 48 uur na je inschrijving ontvang je een bevestiging met instructies per e-mail.

  ik schrijf me in voor de Online interactieve training die begint op 4 oktober 2020 via Zoomik schrijf me in voor de Online interactieve training die begint op 1 november 2020 via Zoomik schrijf me in voor de Online interactieve training die begint op 29 november 2020 via ZoomIk schrijf mij in voor de live training in Nieuwegein op 7 november 2020ik kan de aangeboden trainingsdata helaas niet, maar ontvang graag informatie over volgende trainingen.

  Ik schrijf me in voor 1 persoon (€75)Ik schrijf me in voor 2 personen (€140) - vermeld de tweede naam s.v.p. in het opmerkingenveldIk schrijf mij in voor 1 persoon (€165) voor de training in Nieuwegein

   

  Inspiratie

  Schrijf je in voor de ‘Verbindend Communiceren Inspiratienieuwsbrief’

  In-company training en
  geaccrediteerde bedrijfstrainingen

  Voor bedrijven biedt Govert interne training op maat. Govert geeft ook geaccrediteerde (bedrijfs)trainingen voor mediators, tolken en andere professionals.

  ontdek de mogelijkheden op www.bridgingspaces.nl

  Govert van Ginkel werkt o.a. voor de volgende bedrijven:

  • ING
  • SNS
  • P&O Ferries
  • Statoil
  • NVNF
  • WBV Hoek van Holland
  • Welzijn Divers
  • Bellissima
  • GGD
  • Arcus College
  • Brandweer