Het beste uit jezelf en uit relaties halen met Verbindend Communiceren. Zo kom je evenwichtig en zelfverzekerd in je werk en privéleven te staan. De training Verbindend Communiceren helpt je hierbij en leert je anders te kijken en reageren.
« Ga terug naar trainingsaanbod

Deel 3: Transformatie

Over de training ‘Verbindend Communiceren 3’

In deel 1 en 2 van deze training in verbindende communicatie waren oefeningen nog grotendeels gericht op het eigen maken van theorie en inzicht. In deel drie wordt toegewerkt naar meesterschap; alles komt samen en oefeningen worden uitdagender en meer overeenkomend met de realiteit. Meesterschap in verbindende communicatie is het in denken en doen werkelijk belichamen van verbindend communiceren.

Je gaat aan de slag met alle inzichten die je over jezelf en Verbindende Communicatie hebt gekregen en gaat die verder uit de schaduw halen. Dat zijn dingen die je (nu nog) tegenhouden, maar ook al het goede en waardevolle dat je niet eerder zag. We zullen dieper ingaan op de onderwerpen die je zelf als deelnemer inbrengt. De transformatie die we zoeken ligt niet in het nog meer leren, maar in het confronteren van jezelf en het roer in eigen handen nemen, te onderzoeken wat jou tegenhoudt en een nieuwe koers uit te zetten.

“De training was voor mij zeer waardevol. Je leert veel over jezelf en anderen en het helpt je om effectiever te zijn en de positieve kant te blijven zien.” – Janice Chapman

Voor wie

Deel 3 is geschikt voor degenen die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Er wordt beroep gedaan op je authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid om zelf het roer in handen te nemen en te onderzoeken wat jou tegenhoudt, en een nieuwe koers te zetten.

Door de opbouw en aard van het trainingsprogramma kun je alleen deelnemen als je Verbindend Communiceren II hebt afgerond en er geen psychologische beperkingen zijn om deel te nemen. Indien nodig zal een evaluerend gesprek vooraf plaatsvinden.

“Ik heb mijn wens om meer te leren en mijzelf verder te ontplooien ten volle gerealiseerd en daarnaast veel praktische kennis en ervaring opgedaan waarmee ik in mijn werk en persoonlijke leven nog meer mijn prestaties kan ontwikkelen.” – Liesbeth van Hout

Data

Deze training beslaat 6 dagen en wordt verspreid over 10 maanden gegeven. De tijd tussen de trainingsdagen geeft je alle ruimte om met het geleerde aan de slag te gaan. Elke trainingsdag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De eerstvolgende training wordt gegeven op de volgende data:

Investering

Voor deze (deel-)training betaal je €820,-. Daarvoor krijg je in 6 dagen (effectieve tijdsbelasting 6 uur p.d.) , verdeeld over 10 maanden, uitgebreide kennis, inzicht en waardevolle oefening, inclusief 1 uur intervisie. Aan het eind hiervan wordt een certificaat van deelname uitgereikt (VC III = Vaardigheidscertificaat III).

Deze training is vrijgesteld van BTW. Betaling in termijnen is mogelijk. Hiervoor wordt €30,- administratiekosten in rekening gebracht. Wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan een e-mail via onderstaand contactformulier en vermeld daarbij de naam van de training en de gewenste startdatum.

Wil je de betaling via je werkgever regelen?
Stuur mij dan een bericht (via onderstaand contactvenster) met de naam van de training/workshop, de gewenste startdatum, de naam van je werkgever en het bedrijf en het eventuele referentienummer dat je werkgever nodig heeft. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een factuur.

“Als je verder wilt groeien, bereid bent om echt naar jezelf te kijken, stap dan in deze training in. Een mooi groeiproces in een kleine groep onder deskundige begeleiding.”

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*