Een workshop waarin je leert hoe je feedback geeft en daardoor hoe waardevol feedback kan zijn.
« Ga terug naar trainingsaanbod

Vooruit met juiste feedback

Feedback krijgen is vaak niet prettig. En bij het geven ervan vreest men voor weerstand en verdediging. Daardoor krijgen mensen bij het woord feedback al snel een onheilspellend gevoel. Waarom geven we dan eigenlijk feedback? Hoe waardevol is het en hoe kunnen we er het best mee omgaan?

Over deze workshop

Feedback kan heel waardevol zijn. Het doel van feedback is de ander inzicht te geven. Zo kan je samen opnieuw naar een situatie kijken en mogelijke oplossingen bespreken. Zinvolle feedback houdt in: respectvol informatie uitwisselen die de gezamenlijke doelstelling ten goede komt.

Mensen hebben een hekel gekregen aan ‘feedback’ doordat dit onder dezelfde naam ook wel wordt gebruikt als een nette manier om kritiek te leveren. In deze workshop keren we terug naar feedback als instrument om samen met elkaar doelen te bereiken. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een storende gewoonte van je partner of collega bespreekbaar kunt maken, zonder dit als kritiek te brengen.

De opbouw van de workshop bestaat steeds uit een stukje theorie, een demonstratie en eindigt met een oefening en evaluatie. Deze workshop is vooral gericht op het aanreiken van instrumenten, opdoen van inspiratie en daarbij creatief en actief met anderen samenwerken.

“Ik heb erg van de workshop genoten en vooral van de tastbare voorbeelden.”  – Brian

“De voorbeelden zijn heel herkenbaar en bruikbaar voor dagelijkse situaties. Govert legt zaken duidelijk, helder en eenvoudig uit, en vult de groep goed aan, anticipeert en past waar nuttig het programma aan.” – Paul

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die de eigen communicatieve vaardigheden en luistervaardigheid wil uitbreiden. Het geleerde is toe te passen in zowel privé- als werksituatie.

Bedankt voor jouw hulp en ook onze persoonlijke gesprekken, waardoor ik meer over mijzelf heb geleerd en beter kan omgaan met nieuwe situaties. Communicatie is een keuze en in elke situatie kan ik opnieuw een keuze maken hoe ik daar mee om wil gaan. Door een positieve invloed uit te oefenen kan ik gesprekken nu een kant uit sturen waar iedereen baat bij heeft. – Nancy

Data

Deze workshop wordt op verschillende data gegeven. Bij inschrijven geef je aan welke datum je kiest.
Je kunt kiezen uit de volgende data:

Momenteel zijn er nog geen data bekend. Neem contact op om op de hoogte gehouden te worden.

Investering

Voor deze workshop betaal je €165,-. Daarvoor krijg je gedurende een hele dag (effectieve tijdsbelasting 6 uur) uitgebreide kennis, inzicht en waardevolle oefeningen. Aan het eind van de workshop kan je beter omgaan met (positieve en negatieve) feedback en weet je zelf feedback in te zetten op een positieve opbouwende manier zodat het je samen verder brengt. Een verzorgde lunch is bij de prijs ingegrepen.

Met de handleiding die je meekrijgt kun je alles later nog een keer voor jezelf terughalen.

Deze workshop is vrijgesteld van BTW.

“De expertise en het vertrouwen dat Govert uitstraalt zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en het uiterste uit het geleerde kan halen.” – Arjan

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*