Met Verbindend Communiceren ben je in staat het beste uit relaties te halen. Het maakt je een evenwichtig gelukkig mens en heeft positieve impact op iedereen om je heen. Hoe dit werkt leer je in de training Verbindend Communiceren. De training bestaat uit drie delen die elkaar opvolgen.
« Ga terug naar trainingsaanbod

Deel 2: Inzicht

Over de training ‘Verbindend Communiceren 2’

In deze training werk je aan het krijgen van een dieper inzicht. Verbindend Communiceren 2 is een verdiepingstraining in verbindende communicatie en beoogt de tijdens de Verbindend Communiceren 1 verkregen vaardigheden verder te verankeren en uit te breiden.

We maken van eerder verworven vaardigheden in verbindende communicatie gebruik, gaan er dieper op in en bouwen hier op door. De geleerde vaardigheden kunnen daarna zowel zakelijk als in de privésfeer direct toegepast worden.

Dit is een 6 daagse training. Iedere trainingsdag heeft een specifiek onderwerp centraal staan. De trainingsdagen zijn verdeeld over 3 maanden in het voorjaar en 3 maanden in het najaar. De tijd tussen de trainingsdagen en de spreiding over langere periode geeft je alle ruimte om met het geleerde aan de slag te gaan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Intieme relaties
 • Omgaan met boosheid
 • Feedback
 • Empathie en zelfempathie
 • Als het leven op z’n kop staat
 • Waardering uiten

“Dank je wel, Govert, voor je fantastische training. Zeer professioneel en liefdevol heb je mij een nieuwe weg gewezen in verbindend communiceren. Zowel je praktijk en theorie waren zeer helder en leerzaam.” – Hen Stille

Voor wie?

Je hebt de basis van Verbindend Communiceren geleerd in Verbindend Communiceren 1: Fundament, of een daaraan gelijkwaardige training (oefengroep of basistraining Geweldloze Communicatie).

“Ik heb mijzelf beter leren kennen en daar enorme stappen in gemaakt en dat stopt niet meer. Hierdoor krijg ik ook steeds meer verdieping in mijn werk.” – Helen

Data

Deze training beslaat 6 dagen en wordt gegeven over 3 maanden in het voorjaar en 3 maanden in het najaar. Elke trainingsdag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De eerstvolgende training wordt gegeven op de volgende data:

Investering

Voor deze vervolgtraining verbindend communiceren betaal je €820,-. Daarvoor krijg je in 6 dagen (effectieve tijdsbelasting 6 uur p.d.) uitgebreide kennis, inzicht en waardevolle oefening, inclusief 1 uur intervisie. Met de handleiding die je meekrijgt kun je alles later nog een keer voor jezelf terughalen. Aan het eind hiervan wordt een certificaat van deelname uitgereikt (VC II = Vaardigheidscertificaat II).

Deze training is vrijgesteld van BTW. Betaling in termijnen is mogelijk. Hiervoor wordt €30,- administratiekosten in rekening gebracht. Wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan een e-mail via onderstaand contactformulier en vermeld daarbij de naam van de training en de gewenste startdatum.

Betaling via werkgever

Wil je de betaling via je werkgever regelen? Stuur mij dan een bericht (via onderstaand contactvenster) met de naam van de training/workshop, de gewenste startdatum, de naam van je werkgever en het bedrijf en het eventuele referentienummer dat je werkgever nodig heeft. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een factuur.

“Deze training heeft mij veel gebracht op het gebied van zelfkennis, communicatie en levenshouding.” – Dick

Permanente educatie

Mediators kunnen meer informatie vinden over het PE-programma door te klikken op de training Mediator II.

Tolken en vertalers: Het Bureau BTV heeft de verdiepingstraining verbindend communiceren aangemerkt als PE-activiteit. Aan tolken en vertalers die ingeschreven staan bij het Register Beëdigde Tolken en Vertalers worden 34 PE-punten in de categorie A t/m D toegekend voor de deelname aan deze training .

Inschrijven »

  Contact opnemen

  Heb je een vraag? Bel mij gerust 06 – 21 22 73 51
  Of laat een bericht achter in mijn mailbox:

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Je bericht*